Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart: Amerikansk Præstekrave - (Charadrius semipalmatus) - Semipalmated Plover
Fugleart (IOC): Amerikansk Præstekrave (Charadrius semipalmatus) Semipalmated Plover - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Rio Elqui delta, La Serena, Regio IV, Chile
Dato: 2. marts 2006
Billede opsætning: Canon 20D, EF500mm 1:4L IS extender
Fotograf: Harry J Lehto, Finland
http://users.utu.fi/hlehto/photo/
Uploadet den: 23. maj 2006
Hits: Billedet har været vist 3201 gange.Kommentarer:

henrik knudsen skriver tirsdag 23. maj 2006 kl. 14.08
Igår den 22. maj var jeg nede og se den mulige Am. Præstekrave og havde den oplevelse, at der var rigtig mange ting der passede godt på denne art.

Men efter de første billeder er kommet frem er jeg blevet noget skeptisk, især hvad næbformen angår. Min oplevelse var at den var spids, ikke jævnt tyk. Jeg fik heller ikke den oplevelse med at den var kortnæbbet. Næbbet virker ikke så påsat som jeg synes man oplever på fotografier af Amerikansk Præstekrave.

Jeg mindes dog aldrig at have set sådan en spidsnæbbet type før. Begynder at tro der er tale om en mere afvigende lille Stor Præstekrave.

mvh Henrik Knudsen (HKn)


Lasse Braae skriver tirsdag 23. maj 2006 kl. 17.11
Uden at skulle udstille mine manglende evner som vadefugleobservatør alt for meget – så vil jeg uden at blegne påstå, at ovenstående fugl, ville jeg umiddelbart reagere på. Man kan næppe tale om jizz på billeder, men det er vel noget lignende, der gør sig gældende.

Selvom fuglens synbarhed på de pt kommenterede billeder af den mulige Amerikaner ikke kan sammenlignes med dette, så må jeg godt nok erkende, at når jeg kikker på de potentielle hit billeder, får jeg kun ”almindelig” præstekrave associationer. En helt anden snak er så, at af de anførte kommentarer fremgår det tydeligt, at der er noget ”lorent” ved fuglen.

Mvh
Lasse


Jørgen Munck Pedersen skriver torsdag 25. maj 2006 kl. 13.30
Jeg skal opfordre til at se fotos i "Shorebirds of North Amerika, Photographic Guide", hvor der kan ses store næbvariationer både i længde,farve,form og tykkelse hos Am. Præst.
MVHNye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.079 sek.
til toppen