Personlig aftale med fotografen er påkrævet for brug af foto
2014-01-12

Titel: han/male

Beskrivelse: Udbredt og almindelig i det meste af Afrika syd for Sahara.

Uploadet 2014-06-24 Publiceret 2014-06-24 Vidua macroura Pin-tailed Whydah
949
Kommentarer

Log ind her for at kommentere fotoet. Er du ikke oprettet som bruger kan du oprette dig som bruger her.

Annoncer