Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart (IOC): Abessinsk Spætte (Dendropicos abyssinicus) Abyssinian Woodpecker - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Titel / info: Abyssinian Woodpecker - (Dendropicos abyssinicus). Immature
Lokalitet: Entoto, 2700 m asl, Etiopien
Dato: 21. februar 2015
Billede info: Jeg mener denne fugl må være en immature. Men jeg har aldrig set et billede, en illustration eller blot en beskrivelse af ungfuglen af denne Etiopien/Eritrea endem. Derfor oploades flere billeder af samme fugl.

I forhold til en normal adult har fuglen her svagere ansigtstegninger med striber i hoved/ansigt/pande som adult normalt ikke har (ad har markante brune/hvide tegninger i ansigt). Ryggen er langt mere tværbåndet end normalt.
Resten er rent gætteri som f.eks. om immature Abyssinian Woodpecker har rød isse som f.eks. stor Flagspætte og andre spættearter har som imm.
Hvis nogen har en ide om alder, eller kender til litteratur med en beskrivelse af ungfugle, så send mig meget gerne en mail! Selv om der ikke findes så mange fotos af denne art kunne der måske endda et sted på nettet findes fotos af immature?? I så fald send mig gerne et link!

I believe this is an immature Abyssinian Woodpecker - but I have never seen a picture or an illustration of immature or juvenile of this species.
Streaked head/face/forehead (not clearly marked brown & white like adult) and unusual barred back points towards an immature?
Any thoughts or comments, please send me an e-mail!
Billede opsætning: Canon 1D mk IV + 300/2,8 m 1,4 TC
Fotograf: Thomas Varto Nielsen, Danmark
Uploadet den: 25. september 2015
Hits: Billedet har været vist 757 gange.Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!

Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.022 sek.
til toppen