Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Fugleart: Sule - (Morus bassanus) - Northern Gannet
Fugleart (IOC): Sule (Morus bassanus) Northern Gannet - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Titel / info: Historien fortsætter...
Lokalitet: Christiansø, Danmark
Dato: 19. juni 2013
Billede info: Eva Foss Henriksen har tidligere givet en glimrende beskrivelse af Sulens liv og levned på Christiansø. I forbindelse med en sejltur fra Karrebæksminde til Kalmar besøgte jeg øen d. 19. juni (dog uden fotoudstyr). Sulen var stadig på plads til stor glæde og moro for de øvrige besætningsmedlemmer. Fuglen har nu kastet sin ´kærlighed´ på en elstander med ikke mindre end seks hunstik! Den henter konstant redemateriale, som omhyggeligt bliver placeret for foden af standeren. Forbipasserende, som kommer for tæt på reden, dvs. under 1 meter, trues væk. Kajkanten er dog kun et par meter bred, så man går altid i en lille bue uden om fuglen af frygt for at blive nappet i benene.
Når den forlod ´ynglepladsen´ foregik det altid på samme måde: Først et par indledende strækbevægelser med kroppen, dernæst et hovedspring i havnen, som endte med en maveplasker, så et kort dyk, inden den gennembrød vandspejlet for til sidst at hoppe hen over vandet med samlede fødder, indtil den fik luft under vingerne - et kosteligt syn. Til gengæld var den ikke særlig graciøs, når den skulle lande ved reden. Det endte altid med et hjælpeløst men absolut morsomt crash med kajkanten.
Evas beretning kan læses her
Billede opsætning: Samsung Galaxy S II
Fotograf: Steen E. Jensen, Danmark
http://www.fugl-og-foto.dk/
Uploadet den: 27. juni 2013
Hits: Billedet har været vist 2310 gange.
DK List Ranking: Set af 986 ud af totalt 1506 personer!Kommentarer:

Sten Nielsen skriver torsdag 27. juni 2013 kl. 13.04
Historien blir da bedre og bedre....

Godt at kræet nu er blevet kønsbestemt.Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.065 sek.
til toppen