Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Fugleart (IOC): Malayan Banded Pitta (Hydrornis irena) - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Sri Phang Nga National Park, Thailand
Dato: 3. februar 2013
Billede info: Sri Phang Nga National Park i Sydthailand er must see, hvis man kommer på disse kanter og er langt mere tilgængelig end Khao Sok, som de fleste besøger. Vi havde 3 overnatninger, så godt med fugle, bl.a. 4 arter hornbills, 4 arter broadbills, Rufous collard kingfisher samt dagligt banded pitta.
Billede opsætning: Lumix Fz48
Fotograf: Bo Valeur, Danmark
Uploadet den: 14. februar 2013
Hits: Billedet har været vist 1340 gange.Kommentarer:

Per Smith skriver torsdag 14. februar 2013 kl. 22.26
Fed Pitta - var du/I ved Khao Nor Chuci og kigge efter Gurneys?

Vi (KMO's) gruppe var der og så ikke hverken Gurneys eller Banded der. Yotin har vist kun set Gurneys få gange siden primo 2012 - desværre er den vist på vej til at forsvinde i thailand. (godt man var der for nogel år siden og så dem)
Vi så banded i Krung ching - måske den smukkeste Pitta ..

hilsen Per


Bo Valeur skriver fredag 15. februar 2013 kl. 08.35
Hej Per
Vi var rundt med Yotin på en dag/aften tur hvor vi bl.a. så Banded Pitta fra hans skjul, men desværre ingen Gurney Pitta.
Yotin fortalt os at der i al hemmelig på regeringsniveau var arrangeret, at de sidste Gurney pittaer skulle indfanges i et sidste redningsforsøg. 3 hanner var iflg. Yotin blevet indfanget i 2012 men ingen hunner. Det virkede noget besynderligt at sådan et redningsprojekt skulle være hemmeligholdt synes jeg, men har det også kun fra Yotin og ikke fra andre vi mødte.
Fik faktisk en mail fra Yotin i går aftes, og han oplyste han netop havde set en Gurney hun i går. Så det er da det første lille lys i mørket i år for Gurney Pitta bestanden i KNC.
Hilsen BoNye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.282 sek.
til toppen