Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart (IOC): Bronzevinget And (Speculanas specularis) Bronze-winged Duck - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Fuerte Bulnes, Magallanes, Reg. XII, Chile
Dato: 21. december 2011
Billede info: Dene eftertragtede art skal traditionelt søges ved langsomt strømmende floder - en biotop, vi checkede i dagevis under besøget i Patagonien og nærmeste omegn i december 2012. I en rapport på Netfugl fra S.A. Linderstrøm nævnes Fuerte Bulnes som en lokalitet. Vi checkede derfor særligt grundigt den stedlige flod uden resultat og var på vej retur da der endeligt var bid. Et lille vandhul der på afstand ikke så specielt lovende ud.
Kører man mod syd fra Punta Arenas når man efter ca. 1 times kørsel dfrem til Fuerte Bulnes. I stedet for at tage vejen ud til fortet kan man fortsætte ligeud. Man passerer herefter gennem højereliggende landskab, hvor den lile, klarvandede sø åbenbarer sig på vejens venstre side. Helt tæt på kommer man ved at køre fra til Fuerte Bulnes og siden parkere ved søæen for at overskue den. SAL regnede med, at fuglene her var på vinterkvarter, men stedet er potentielt en god yngleplads; i "Birds of Chile" nævnes det, at arten også findes ved "ponds and smaller takes, particularly in south".
Billede opsætning: canon EOS50D med 400 mm. tele
Fotograf: Klaus Malling Olsen, Danmark
Uploadet den: 9. januar 2013
Hits: Billedet har været vist 1449 gange.Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!

Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.022 sek.
til toppen