Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Fugleart: Skeryle - (Calidris pygmaea) - Spoon-billed Sandpiper
Fugleart (IOC): Skeryle (Eurynorhynchus pygmeus) Spoon-billed Sandpiper - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Pak Thale, Thailand
Dato: 6. marts 2012
Billede info: 3 individer sås på lokaliteten.
Billede opsætning: 1D MarkIV + 500/4 + 1,4tc + 2,0tc
Fotograf: Helge Sørensen, Danmark
www.birdphotos.dk
Uploadet den: 14. marts 2012
Hits: Billedet har været vist 1650 gange.Kommentarer:

keld jakobsen skriver fredag 16. marts 2012 kl. 23.53
Hej Helge Sådan....så sad den der,Fed fugl...!!!Og ellers mange fine stake-out "skud" og andet guf....!!!Surt show,jeg fik mig selv overbevidst om det ikke var dig der sagde "hello" til mig på stien i "Ban maka" i K.K en mørk aftenstund... jeg fandt et drikke/stakeout spot ca.18 km inde i parken....ville heller end gerne ha` "Guidet" igennem utallige snyde-trails,utørrede floder og snørklede junglestien.... :) fik desværre selv kun få timer på spottet i blind da regnen satte Kraftigt ind og slukkede for muligeheden i stedet,der kun er et "tørtids spot".Hvis ikke allerede billederne ligger på vent i 1D`eren har du jo mit nummer næste gang du er på de kanter....de daglige (bade)gæster her hedder bla. Green magpie,Banded kingfisher,Ruddy kingfisher,Crimsom-winged woodpecker,Ferrugious partridge,Orange-breasted trogon og Crested jay.Men "The star" må vil være Grey peacock pheasant,sent i tørketiden med hele holdet...han,hun og de "bette" små holder store badedag....!!! :0 Og i kampen med at knække div. tricktrails sad der pludselig en Blue pitta Ca. 10 m. foran mig,fint lille sted...klart ikke ligeså fuglerigt som "Lung sin" men gæsterne er værd at vente en lille stund på...!!?


Helge Sørensen skriver lørdag 17. marts 2012 kl. 08.33
Hej Keld, det var da pokkers - jeg var ikke klar over at det var dig jeg mødte i Baan Maka. Æv, ville gerne have mødt dig, og set dit skjul, det lyder som nogle rigtige fede arter. Jeg havde desværre alt for lidt tid i KK, men sådan er det når man vil se så meget muligt på kort tid.

Glæder mig til at se dine fotos fra skjulet.

Kan iøvrigt se at billedet her fremstår alt for mørkt, sådan går det når man redigerer på en rejse-laptop!


keld jakobsen skriver lørdag 17. marts 2012 kl. 09.44
Hej Helge.....ja,pisser også mig af,skylder jo også en tjeneste i forvejen,æv,æv....og ingen fotos med mit lille støjene lumix camara(turde ikke engang tænde det) kun lidt "hyggevideo" men det havde glædet mig stort at få 1D`eren og dig placeret indenfor skudhold.....!!!At jeg tog direkte på stake out hos Rufous-browed f.c,Eyebrowed wren babbler,Rufous-bellied niltava,Lesser shortwing og Rusty-naped pitta og at tippet kom fra Gun(ban maka) gør ikke tingene mindre "lækkert".....sidst nævnte kunne dog ikke helt slippe for lumix`en, så et dårligt dok-foto dog i hus....!!!Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.142 sek.
til toppen