Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Fugleart (IOC): Ensfarvet Glansstær (Lamprotornis unicolor) Ashy Starling - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Tarangiri NP, Tanzania
Dato: 25. august 2011
Billede opsætning: Nikon D300s, Sigma 150-500
Fotograf: Svend Rønnest, Danmark
Uploadet den: 9. december 2011
Hits: Billedet har været vist 1628 gange.Kommentarer:

Svend Rønnest skriver fredag 9. december 2011 kl. 10.41
Hvordan virker søgemaskinen på Galleriet?
For at oploade de mest interessanter billeder på Netfugl (i.e. arter med færreste billeder) starter jeg med at søge efter billeder af pågældende art. Eksempelvis dennne Ensfarvet Glansstær. Når jeg søger på navnet Ensfarvet Glansstær får jeg at vide at der ikke er billeder af arten. Ligeledes når jeg søger på Glansstær, Ensfarvet, Ashy Starling eller blot Starling. Først når jeg trykker enter på Fugleart (IOC) under billedet herover kan jeg se, at der er flere billeder af pågældende art. Er søgemaskinen kun sat op til at søge på Vestpalæarktiske arter og hvis det er tilfældet kan vi hjælpe med at få det udvidet så det gælder hele verden?

venligste hilsner
Svend


Morten Bentzon Hansen skriver fredag 9. december 2011 kl. 21.09

Hej Svend

Jeg kan godt forstå, at du ikke kan gennemskue det. Det er heller ikke ligetil og sikkert noget, som vil blive rettet, når artslisten er færdigrettet.

”Søgning 1” som du ser i venstre side af dette skærmbillede går primært på VP-arterne, hvilket er de arter, der har to linjer med klikbare artsnavne såsom fx Hvidbrynet Løvsanger. Her søges der på det øverste klikbare navn. Derudover kan man også søge på fotograf. Hvis du fx skriver Svend Rønnest i feltet, så kommer alle dine billeder frem. Søger du på Ashy, så kommer Askedrongo og Gråstrubet Papegøjenæb, da de begge hedder noget med Ashy og er set i VP.

Søgning 2 er den avancerede søgning. Den kan det samme som ovenstående. Men søger du fx i det felt, der hedder ”titel”, så giver det ekstra muligheder. Søger du fx på ”over Ellekrattet” i dette felt, så kommer dette billede frem, da ”over Ellekrattet” står i titel/info feltet. Søgning 2 giver dig, som nævnt, samme mulighed som søgning 1, men er noget mere avanceret end søgning 1.

Søgning 3 gælder alle arter i Netfugls galleri. På nuværende tidspunkt virker den vist nok kun på engelsk og latinsk navn. Som jeg forstår dit spørgsmål, så er det den søgning, der er relevant for dig i dette tilfælde.

Jeg tror, at ovenstående nogenlunde er sådan, som det virker. Det er hverken logisk eller hensigtsmæssigt, men jeg vil antage, at det bliver ændret over tid.

Mvh
MortenNye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.060 sek.
til toppen