Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Fugleart: Murløber - (Tichodroma muraria) - Wallcreeper
Fugleart (IOC): Murløber (Tichodroma muraria) Wallcreeper ssp. nepalensis - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Titel / info: Med hang til vand
Lokalitet: Kullo, Nordindien, Indien
Dato: 28. januar 2011
Billede info: Jeg sad og fik mig en kop kakao ved en cafe lige ved elven som løber gennem Kullu i Nordindien. Der skulle tankes op ovenpå morgenens kølige men glimrende birding. Jeg hører min kone komme, og hun siger hun har taget fotos af to fugle, hun ikke før har set. Det tage jeg helt roligt, da elven havde vist sig helt fantastisk med fugle, bl.a. adskillige Brown Dippers, masser af Plumbeous og White-capped Water Redstarts, m.m. og regnede ikke med, der var noget nyt under solen. Men da hun viser slørede fotos af forktails, som jeg havde ledt efter, og endda en Murløber, fik det mig op af stolen. Begge lige udenfor caféen. Murløberen viste sig her at have hang til vandløbet, og kunne ses fouragere her længe. Dagen efter var den også på plads. Den tog nogle lange ture op og ned af vandløbet, men ikke ind i bjergene. Det var en overraskelse - den er jo notorisk svær at arbejde med!
Fotograf: Ole Zoltan Göller, Danmark
http://www.ozg.dk/
Uploadet den: 13. maj 2011
Hits: Billedet har været vist 2420 gange.Kommentarer:

Ole Zoltan Göller skriver fredag 13. maj 2011 kl. 08.54
Murløberen fløj ind imellem op på de omkringliggende huse, og var ekstremt tillidsfuld. Således sad den en meter over et skrigende barn på et tidspunkt, hvilket ikke generede den.
Øvrige fugle, udover de ovennævnte, som sås fouragerende ved elven, var Blue Whisteling-Thrush, Little Fork-tail, Maskevipstjert, Bjergvipstjert, Smyrnaisfugl, Grey-hooded Warbler, Mudderklire, Himalayan Vulture, og ikke mindst adskillige Sibirisk Gransanger.
Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.035 sek.
til toppen