Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart (IOC): Tibetanlærke (Melanocorypha maxima) Tibetan Lark - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: NE Tibet, Danmark
Dato: 24. maj 2009
Billede info: En meget stor lærke. Når fuglen flyver ses en brede hvid vingebagkant og fuglen minder om en flyvende rødben. Denne fugl blev set i ca. 3000 meters højde.
Billede opsætning: Canon 50 D 500mm
Fotograf: Christian Andersen Jensen, Danmark
Uploadet den: 30. juli 2009
Hits: Billedet har været vist 2297 gange.Kommentarer:

Jon Lehmberg skriver fredag 31. juli 2009 kl. 08.17
Hej Christian ,

Du har helt ret i at sådan en tibetan lark er et ordentligt skrummel , men kunne man forestille sig , at du snarere tænker på mongolian lark , når du taler om bred hvid vingebagkant a la rødben?

Mvh.
Jon


Christian Andersen Jensen skriver fredag 31. juli 2009 kl. 18.43
Hej Jon jeg ligger lige et biled af fuglen op på netfugl, hvor den letter fra busken. Jeg mener ikke at den hvide bagkant på den fugl svare til Mongolsk lærke men lad mig høre din mening. Du har ret i at sammenligningen med rødben passer på Mongolsk lærke. Der går nok en dags tid inden det nye billede er på netfugl


Jon Lehmberg skriver lørdag 1. august 2009 kl. 11.07
Hej Christian ,

Vi taler muligvis lidt forbi hinanden. Jeg betvivlede skam slet ikke at fuglen på billederne er en tibetan lark , for det har du helt ret i at det er!
Det jeg kommenterede var blot din "billede info" om den brede hvide vinge bagkant. Som det ses på det andet billede du har taget af fuglen her , har den faktisk hvid vinge bagkant , men slet ikke i samme omfang som mongolian lark , hvor sammenligningen med rødben holder meget bedre - se eksempelvis Runes billede af en flyvende mongolian lark her:
http://netfugl.dk/pictures.php?id=showpicture&picture_id=28439

Mvh.
JonNye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.100 sek.
til toppen