Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart (IOC): Langnæbbet Drossel (Zoothera monticola) Long-billed Thrush ssp. monticola - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Forktail Creek, Corbett, Uttarakhand, Indien
Dato: 11. marts 2009
Billede info: Long-billed thrush tilhører kategorien store, mørke gulddrosler. Det er en kategori med få, kendte lokaliteter, hvorfor dette tips videregives.

Den herlige Corbett National Park er klart et besøg værd. Udenfor parken er den for fuglefolk bedste overnatningsmulighed Camp Forktail Creek, der byder på meget fine forhold og mængder af fugle. Når man ankommer til Campen køres man langs en mindre strømmende flod. Opkørslen mod campen er ganske stejl og forløber over nogle hundrede meter. Det er områderne på ca. 100 meter langs floden nedenfor selve opkørslen, der her er interessant. Den store drossel holder tit til ved selve vandløbbet ca. 100 meter før opkørlsen, hvis man kommer fra Delhi. Har promonerer den omkring som en syret vandstær. Tilsyneladende er dette et rigtigt godt sted for denne svært og mærkværdige art.
Fotograf: Klaus Malling Olsen, Danmark
Uploadet den: 17. april 2009
Hits: Billedet har været vist 1675 gange.Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!

Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.063 sek.
til toppen