Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Fugleart (IOC): Sort Dværghejre (Dupetor flavicollis) Black Bittern - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Keoladeo N.P. Bharatpur, Indien
Dato: 21. januar 2009
Billede opsætning: Canon Eos 300D, Sigma 170-500
Fotograf: Rune Bisp Christensen, Danmark
Uploadet den: 30. januar 2009
Hits: Billedet har været vist 1610 gange.Kommentarer:

Rune Bisp Christensen skriver lørdag 31. januar 2009 kl. 12.32
Man kan godt selv finde denne superskulker, dog er det letteste klart at sige Black Bittern til sin Rickshaw kører, og så finder han sandsynligvis en i buskadserne langs main road, mellem checkpoint og templet.
Den holder til i mere eller mindre tætte buskadser og træer (bl.a. akacie), der hænger ud over vandfladerne tæt på stierne, tjek den type buske og trækroner for mellemstore mørke klumper, og så burde den være der før eller siden.
Vi var i øvrigt ved at blive fløjet ned af to eksemplarer der var kommet i karambolage med hinanden, på en af de mindre stier øst for templet.

Generelt er det anbefalelsesværdigt at tage en rickshaw om morgenen og evt. op til et par timer, da langt de fleste rickshaw kørere ved hvor lokale ugler, natravne, ørne og hejrer (herunder rørdrummen på billedet).
Vi tog hver morgen en rickshaw fra Sunbird hotel og til enten templet eller nursery, derfra gik (luskede) vi så rundt i parken, det var den måde vi fik mest ud af parken og fuglene på, for til sidst (ca 10 timer senere) at ende op ved enten checkpoint eller templet, hvor vi så hyrede en rickshaw tilbage.

Black bittern sås næsten dagligt på turen i år, bedste dag så vi 5 styk.Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.037 sek.
til toppen