Startside I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
 Artslister 


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Titel / info: Danskerbusken
Lokalitet: Nabben, Falsterbo, Sverige
Dato: ? september 1984
Billede info: Danskerbusken på Falsterbo. Op gennem 80´erne havde vi danske birdere "vores egen" busk på Nabben når vi morgenobsede. På billedet ses bl.a. "Falkeøje" (i baggrunden), Mikkel Lausten, Den Store Mester KMO, Jesper Johannes Madsen (opslugt af botanikken), samt Mr. Pernis (Steen Søgaard). Jeg husker ikke navnene på manden med den hvide tophue og cowboyen længst til højre. Billedet er fra september, formodentlig fra 1984.
Billede opsætning: Scannet fra dias
Fotograf: Henrik Kisbye, Danmark
Uploadet den: 14. december 2011
Hits: Billedet har været vist 3113 gange.Kommentarer:

Jørgen Munck skriver onsdag 14. december 2011 kl. 11.34
Umiddelbart ligner det John Pedersen "Mågejohn" yderst til højre, men jeg ved ikke om han nogensinde har været på Falsterbo.


Jens Mikkel Lausten skriver torsdag 15. december 2011 kl. 17.52
Hej Kisbye

Kunne det ikke være Torben Jørgensen med den hvide hue - når man kigger på billedet fra den legendariske fodboldaften på pizzariaet kan man jo se at i hvert fald brillerne og håret passer fint. Var "Falkeøje" ikke en stockholmer ved navn Folke Persson ? - Malling du må da kunne huske ham?

Hilsen Mikkel


john pedersen skriver torsdag 15. december 2011 kl. 17.55
Ja det er mig yderst th, men jeg var observatør i vejlerne hele efteråret 1984, så billedet må være fra fra 83 eller før.


Klaus Malling Olsen skriver fredag 16. december 2011 kl. 00.59
Billedet er fra 83, og svenskeren er ikke "falkeøje", der hed Sune, men Folke Persson, en stockholmer vi kaldte for "folkeøje" Han varlidt af en udstyrsfreak, der hvert år dukkede op med den sidste nye optik, och er gang påstod at han ikke kunne finde ud af at bruge det:)


Henrik Kisbye skriver fredag 16. december 2011 kl. 07.14
Tak for de uddybende kommentarer, der har fået de sidste brikke på plads. Det er godt, at der er voksne der kan huske flere detaljer end mig. Jeg har åbenbart fået byttet om på årstallene på de to billeder fra Danskerbusken. Årstallet må gerne rettes til 1983.

HenrikNye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.079 sek.
til toppen