Home In co-operation with DOF
Home
DK obs.
WP obs.
Bird news 
Bird list of DK
Forum
The Gallery
  Ranking  


Modtag Roadrunner - læs mere herThe Gallery

Picture:


click to enlarge

Picture information:
Bird species: Horned Grebe - (Podiceps auritus)
Bird species (IOC): Horned Grebe (Podiceps auritus) ssp. auritus - species factsheet
Voice: Voices can be found here (external link).
Title / info: fotodoku
Location: svanemøllebugten, Denmark
Date: 23rd January 2011
Picture info: Ved godt dette billede ikke er det bedste, men synes alligevel jeg ville ligge det ind da man her ser vingetegningen fint.
Picture setup: Canon 50D+400mm
Photographer: Mikkel Holck, Denmark
Uploaded: 26th January 2011
Hits: The picture has been viewed 2586 times.
Danish List Ranking: Seen by 784 out of 1443 persons in total!Comments:

Nis Lundmark Jensen writes Wednesday January 26th 2011, 12:41 pm
Det er et super godt billede Mikkel !

Billeder på Netfugl tjener flere formål. Billeder der illustrerer feltkendetegn er, synes jeg, nogle af de mest værdifulde for Netfugls billedgalleri. Dette billede er et glimrende eksempel. Der findes meget få billeder af norddykkere i flugt. PÅ ovenstående billede ser vi tydeligt hvor kontrastrig norddykkeren fremstår, med mørk ryg, hals og kalot, i skarp kontrast til lys/hvid kind og vingespejl på for- og bagkant - ingen anden dykker viser disse karakterer.

Kommentaren uploadet under ID, men er mindst lige så meget en kommentar om fotokritik. Jeg synes det er vigtigt at slå fast, at det på ingen måde kun er de flotte farvelade close-up billedportrætter der hører hjemme her på Netfugl. Billeder som ovenstående er meget værdifulde for Netfugls galleri !

BH
9s


Jan Fischer Rasmussen writes Wednesday January 26th 2011, 2:30 pm
Det er pokkemig ikke "et super godt billede", derimod er jeg ganske enig det er virkelig godt at få det uploaded alligevel, da det viser en række kendetegn rigtig fint.


anders fischer writes Wednesday January 26th 2011, 10:38 pm
Et rigtigt brugbart foto til når Norddykkerne begynder at nærme sig kysten ved Rørvig-hvilket de gør i løbet af marts/primo April(sandflugtplantagen-Telegrafvej).Norddykkerne ligger da på længere afstand end den,helt usædvanlige tætte fugl i Svanemøllebugten.
Norddykkerne ligger i det tidelige forår sammen med adskellige Gråstrubet og Toppet Lappedykkere i Nyrup Bugt,hvilket kan medføre lidt forvirring mht.Identifikation omkring de tre arter

Derfor er billedet særdeles brugbart!

Mvh AndersNew comments on this photo is not allowed.Please note: that all images are copyrighted and cannot be reproduced in any way without permission from the photographers.to the top copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Denmark
contact us: netfugl@netfugl.dk - about us: webmasters - generated in 0.129 sec.
to the top