Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0

Netfugl.dk Forum

Netfugl.dk Forum -> Hjemmesider generelt -> Naturbasen App til Android kan hentes nu!

Forfatter Indlæg
Thomas Eske Holm
postet: 29. maj 2012 kl. 16:44  emne: Naturbasen App til Android kan hentes nu! 
Det er mig en glæde at meddele, at den nye Naturbasen App nu er klar til Android. Med den på din mobiltelefon kan du finde ud af, hvad du kan se i naturen omkring dig. Ved at bruge den indbyggede GPS får du at vide, hvilke af årstidens dyr, planter og svampe du kan finde på din position. Du kan også bruge mobilen til selv at indrapportere dine fund af flora og fauna til Naturbasen. Det kræver blot, at du har en profil her på hjemmesiden, hvor Naturbasen hører til.

App’en indeholder følgende funktioner:

- Hvad kan jeg se her? Uanset hvor du er i Danmark, kan du få en liste over den mest almindelige natur omkring dig. Du kan vælge at se alle arter eller kun den artsgruppe, du er mest interesseret i (som Netfugl-bruger vil du nok primært vælge fugle). Hver art vises med billede og ofte en beskrivelse af kendetegn, biologi mv.

- Indberet dine egne fund af dyr, planter og svampe til Naturbasen. Mobilens indbyggede GPS finder automatisk din position og dermed det nøjagtige fundsted. Du kan vedhæfte billeder, så dine fund bliver dokumenteret.

- Mine observationer. Her vises dine aktuelle indberettede fund, hvor du har mulighed for at slette, hvis du har lavet fejl.

Alle dine fund sendes automatisk til din profil på www.fugleognatur.dk, hvor du har en vifte af muligheder for at redigere, tilføje billeder, mv.

Applikationen kan hentes her.

Naturbasen til Iphone kommer om en uges tid, så snart programmet er godkendt af Apples App Store. Når det sker, vil det blive annonceret.

Hilsen Thomas
Tip moderator
Allan Haagensen
postet: 29. maj 2012 kl. 17:06  emne: Re: Naturbasen App til Android kan hentes nu! 
Dette indlæg er blevet fjernet af moderator da indlægget ikke følger retningslinjerne for forummet. Disse kan læses http://www.netfugl.dk/forum.php?id=guidelines
Tip moderator
Thomas Eske Holm
postet: 14. juni 2012 kl. 11:13  emne: Re: Naturbasen App til Android kan hentes nu! 
Så er Naturbasen kommet til Iphone og kan hentes her.
Tip moderator


Post et indlæg til tråden
Denne tråd er lukket for yderligere indlæg!til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.073 sek.
til toppen