Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0

Netfugl.dk Forum

Netfugl.dk Forum -> DOF Bird Alarm, DOFcall etc. -> Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen!

Forfatter Indlæg
Thomas Nielsen
postet: 19. februar 2013 kl. 22:21  emne: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Lige en venlig men bestemt opfordring til at placere nålen på kortet med så stor præcision som muligt! Kortfunktionen i Bird Alarm er genial, men det kræver altså at en bruges med omtanke.
Nålen sættes altså pr. automatik, dér hvor man opholder sig, når man sender meldingen. Så hvis man har flyttet sig eller sender meldingen for en anden, skal nålen flyttes!

De seneste 2-3 dage har der været 4-5 åbenlyst forkert placerede nåle i de meldinger, jeg har modtaget. Den værste var lapuglen, som blev meldt fra "Hovedstaden" ude omkring Rødovre, men viste sig at være set på Mols (og tilsyneladende undsluppen...)
En anden var "Jagtfalk pp i havnen, Faxe Ladeplads". Pilen var solidt plantet på Præstevænget. Høgeuglen på Sydsjælland er tilsyneladende flyttet til Harpelev, hvilket nok er tvivlsomt eftersom at den er meldt flere gange siden fra sin sædvanlige plads. Bjergpiberen i et villakvarter i Roskilde tillader jeg mig også at tvivle på.

Bare en venlig ment opfordring.

Mvh
Thomas Kandrup
(Netfugls-administratorer: jeg har skiftet navn, men har ikke mulighed for selv at ændre det på min brugerprofil, så hvis I læser dette, må I meget gerne ændre mit efternavn.)
Tip moderator
Peter Christiansen
postet: 20. februar 2013 kl. 10:42  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Hej Thomas!

Jeg er helt enig i pointen i dit indlæg, idet det unægtelig kan give anledning til forvirring med forkerte pile! Jeg blev selv noget panikslagen omkring Lapuglen i går, og kan også huske en Olivenskovdrossel, der pludselig befandt sig på Sjælland.

Jeg er dog ikke helt enig i
"Nålen sættes altså pr. automatik, dér hvor man opholder sig, når man sender meldingen. "

Jeg sendte Høgeugen fra Porsmose ud i søndags med en forkert angivelse af pilen. Først forsøgte jeg at melde den ud uden at ændre ved pilens placering, men der var pilen placeret midt ude på et åbent område i Porsmosen, og det var jo ikke helt korrekt.

Jeg kunne ikke manuelt flytte pilen, så jeg startede forfra, og benyttede funktionen, med udmelding per GPS. Det frembragte en fin blå prik, der hvor jeg var – og der var uglen var. Pilen var ikke i sigte, så jeg tænkte alt var ok. På udmeldingen var pilen imidlertid nu placeret på hovedvejen mellem Faxe og Næstved, og det skal jeg naturligvis beklage! Jeg tænkte, at folk nok efter halvanden måned vidste hvor uglen var, og sendte ikke en korrektionsmelding ud (havde også fået kolde fingre på det tidspunkt :-) )

Jeg lover at sætte mig bedre ind i funktionen på et tidspunkt hvor jeg befinder mig under behageligere test-omstændigheder!

Med venlig hilsen

Peter Christiansen
Tip moderator
Anders Mørup-Petersen
postet: 20. februar 2013 kl. 12:23  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Problemet er, at når man vælger "Min position (GPS)", så tager BirdAlarm de koordinater som telefonen har lige nu (uden at vise brugeren noget). Hvis ikke GPS'en lige har været aktiv, så kan disse koordinater alene være fastsat ud fra den mobilantenne man er forbundet til (og IKKE fra GPS'en) og derfor typisk være 0-2 km fra det sted, hvor man står.

Den eneste sikre måde er derfor ALTID at vælge "Vælg fra kort". Når kortet kommer frem, så er man default placeret i samme position som "Min position (GPS)", men man kan nu placere den røde nål (fuglen) helt præcis ved et forsigtigt klik på kortet (zoom evt. ind for mere præcision).

Ved samme lejlighed kan man se den blå prik med tilhørende lyseblå cirkel, der angiver usikkerheden på den seneste GPS-måling (og som ville være den placering, som man ville have fået, hvis man havde valgt "Min position (GPS)" - ved dårlig satellit forbindelse, kan man se at den blå usikkerheds-cirkel er meget stor...

For lige at opsummere: Jeg vil opfordre til at man ALTID angiver placering ud fra "Vælg fra kort" - og at man er opmærksom på at det er den røde nål, der er placeringen (ikke den blå prik)!
Tip moderator
Peter Christiansen
postet: 20. februar 2013 kl. 13:51  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Hej Anders!

Tak for den gode guide!

Med venlig hilsen

Peter Christiansen
Tip moderator
Lars Paaby
postet: 20. februar 2013 kl. 19:38  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Som Anders rigtig nok skriver bør man altid angive fuglens placering ud fra "valg fra kort", men den røde nål skal plantes "aktivt" med fingeren på kortet - der hvor fuglen befinder sig. Ellers risikerer man, at nålen ikke står korrekt, selvom det så sådan ud, da kortet var hentet frem.
Det var iøvrigt mig, der kom til at placere Jagtfalken forkert på Stevns forleden. Jeg havde bare glemt at plante nålen, men fik det rettet efterfølgende. Man kan hurtigt rette en udsendt besked i "Mine meldinger og kladde" i Menuen (ikonet nederst til venstre på skærmen)og genudsende beskeden.
Tip moderator
Allan Haagensen
postet: 20. februar 2013 kl. 20:09  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
For at få den røde nål placeret helt præcist bør man bruge satellit-visning. Så ville nålen på dagens Jagtfalk stå et andet sted end det viste, nemlig direkte for enden af bygningen med vindeltrappen.
Tip moderator
Thomas Nielsen
postet: 21. februar 2013 kl. 16:04  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Hej igen,

Tak for jeres tilbagemeldinger.

Det afhænger tilsyneladende af telefonen/GPS'en om nålen sættes præcist eller ej. Det er ikke særligt hensigtsmæssigt, men åbenbart noget man skal være opmærksom på.

I hvert fald er det altafgørende, at man tjekker nålens placering inden man sender, når den eneste stedbeskrivelse/stednavn, der kommer med på meldingen er den, som Birdalarm automatisk henter udfra éns placering.

God idé at bruge sattelit-visning konsekvent. Her kan selv en vindeltrappe ses!

Bedste hilsner
Tip moderator
Jan Fischer Rasmussen
postet: 21. februar 2013 kl. 17:15  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Bare vent, når billederne bliver lidt bedre, kan fuglen ses ;-)
Tip moderator
Thomas Nielsen
postet: 2. marts 2013 kl. 14:40  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Hmm,i dag var der tilsyneladende amerikansk fløjlsand i Farum, forleden en jagtfalk 3-4 km fra den beskrevne placering på Vestamager, en hvidøjet and på en mark ved Resenbro osv.

Det begynder at frustrere mig lidt. Kan vi ikke lade budskabet løbe om at kontrollere nålen inden afsendelse, når vi er blandt fuglefolk? Rigtig mange er åbenbart ikke opmærksomme på det. Det er endnu vigtigere, så længe at mange ikke har opgivet et tlf nummer.
Tip moderator
Bjarke Dan Pii Korremann
postet: 5. marts 2013 kl. 13:51  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Helt enig med dig Thomas, det er frustrerende at man meget ofte ikke kan tage placeringen for givet. Det er sgu da det der er hele ideen med det nye system.
Tip moderator
Thomas Elbek
postet: 28. maj 2013 kl. 7:54  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Meget enig med Thomas.

De seneste par dage er Orientsejleren meldt ud fra Utterslev mose selvom den blev set ved Kirke Værløse, og igår aftes blev Prærietranen meldt ud fra landingsbanerne i Kastrup Lufthavn selvom fuglen befandt sig på Møn.

Den slags meldinger undergraver hele idéen med BirdAlarm, skaber frustrationer og til sidst generel mistro hos brugerne til BirdAlarm.
Tip moderator
Anders Mørup-Petersen
postet: 28. maj 2013 kl. 8:50  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Man kunne håbe at BirdAlarm blev ændret, så den ALTID viste nålens placering på kortet, inden alarmen blev sendt ud - så ville man nok opdage fejlen selv.
Men desværre virker BirdAlarm fortsat ret langsomt - også i forhold til andre apps, hvor der også hentes Google baggrundskort, så det skal der nok styr på først...
Tip moderator
Rene Christensen
postet: 28. maj 2013 kl. 9:25  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Der er også problemer med områder med dårlig mobildækning f.eks Hyllekrog her kan det ind imellem være svært at få kontakt med Birdalarm.
Tip moderator
Thomas Nielsen
postet: 28. maj 2013 kl. 22:34  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
ja, Birdalarm har så graverende fejl og mangler at jeg ikke vil forny mit abonnement, hvis ikke de bliver rettet.

Mest graverende fejl er de utroligt mange fejlagtige stedangivelser. Hvis app'en brugte telefonens GPS kan jeg ikke se, at disse fejl skulle kunne opstå?! Men hastigheden er også dræbende. Det MÅ kunne gøres bedre.

Men Anders' forslag kunne være en start, men det er ikke mit indtryk, at særligt mange af de ønsker, som brugerne er kommet med på birdalarm.com, fører til noget?!
Tip moderator
Per Rasmussen
postet: 30. maj 2013 kl. 6:19  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Hvad den nyeste opdatering af Birdalarm (27/5) indebære er tilsyneladende ikke beskrevet nogen steder.
Men det man lige umiddelbart kan se er at brugernes telefonnumre nu er synlige. Desuden er downloadhastigheden sat betydeligt i vejret og faktisk acceptabelt.
Problemerne med placering af nål er vel ikke rettet, da det kræver en opdatering af selve app'en? Men hvis folk brugte "vælg fra kort"-funktionen ville problemet slet ikke opstå. Man skulle jo også tro at de fleste brugere snart er opmærksom på problemet?

Hvis nålen ellers er placeret korrekt er app'en stadig et genialt værktøj. Jeg brugt den sidst til at lokalisere en syngende Lille Fluesnapper i en tæt granbeplantning i Svanninge Bakker. Det var bare at bruge GPS'en til at nå knappenålen og så vente et par minutter til fuglen begyndte at synge! Det havde ellers krævet en længere fristil at lave en rutebeskrivelse hen til fuglen ;-)
Tip moderator
Troels Leuenhagen Petersen
postet: 30. maj 2013 kl. 10:20  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
I lighed med Thomas har jeg (for nogen tid siden) valgt, ikke at forny mit Birdalarm-abonnement.
De store fejl og mangler, og de utroligt mange småfejl, og det ringe service-niveau (i betragtning af prisen og det faktum, at fejl tilsyneladende kun opdages og indberettes af nogle få velmenende brugere) har været udslagsgivende for mig.

Skulle Birdalarm-systemet blive revolutioneret, hører jeg gerne om det, og vil da overveje at gentegne abonnementet.

Mht nålens placering, skal nogen passe på, de ikke lader nålen stå på den meget omdiskuterede grusvej på Møn, når de vil melde Provencesangeren fra Blåvand ud...(hvis dén dukker op som den næste overraskelse.)

Troels
Tip moderator
Lars Jensen
postet: 30. maj 2013 kl. 15:48  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Her er et eksempel på service-niveau fra Club300/Sverige.

Der bliver løbende oplyst, hvad der er sket og skal ske. Og ikke mindst de er meget ydmyg over for deres kunder!!

De har valgt at fortsætte sideløbende med BMS-alarm der så overfører data til Bird-Alarm for at tilgodese deres kunder - os fuglefolk...

Nytt om Bird Alarm
2013-05-24 Nordic Station gm webbredaktionen
Nedan en uppdatering av statusen för Bird Alarm från Nordic Station:

Som många av er redan vet så har det uppkommit en hel del problem i startfasen av Bird Alarm. Det är många dialoger som förs på Facebook m.m. För att motverka ytterligare förvirring kommer här en lägesrapport. Vi kommer under denna hektiska period att skicka ut nyhetsbrev 1 ggr/mån där vi berättar om vad vi arbetar med, ger er en tidplan samt berätta vad vi fokuserar på kommande månad.

De områden som varit och är mest kritiska i systemet är:

•Hastigheten att hämta larm
•Konverteringen av larm mellan BMS och Bird Alarm
•Problem med GPS- position i Android när man larmar från "Min position".
Fram till på tisdag arbetar vi med:

•Öka hastigheten på hämtning av larm
•Bättre stabilitet i konverteringen som förhoppningsvis gör att konverteringen fungerar
•Möjligheten att larma från "Min position" i Android.
Gällande konverteringar mellan systemen är det någonting som vi kommer att fortsätta att jobba på och vi hoppas att en ny förbättrad lösning finns på plats i augusti. Vi är dock medvetna om att nya problem kan komma att dyka upp och därför är rekommendationen fortfarande att BMS är det system som bör användas primärt.
Ni använder alltså Bird Alarm parallellt med BMS och betalar heller inte någonting extra för Bird Alarm. Vi försäkrar er ännu en gång om att så länge det är funktionalitetsproblem i Bird Alarm kommer inte BMS att fasas ut.

Vi följer även de diskussioner som förs på Facebook och forum där flera intressanta synpunkter kommit upp. Vi noterar synpunkterna och diskuterar över tid igenom dem tillsammans med Club300.

Larma alltså alltid i BMS primärt, larmar man i Bird Alarm är det nödvändigt att kontrollera så att larmet gått över även till BMS. Om det skapar för mycket irritation kan man enkelt avinstallera Bird Alarm fram till dess att vi kommer med ny information. Vi är däremot mycket tacksamma för de som är villiga att fortsätta använda båda systemen då liveanvändandet snabbare hjälper oss att hitta problem och då även rätta till dem.

Vid behov av support kontakta i första hand Club300 på ba@club300.se .

Nästa nyhetsbrev får ni redan nästa vecka då vi berättar hur uppdateringen gått.

Tack för ert tålamod!

Med bästa hälsningar
Bird Alarm/ Nordicstation Mobility

Tip moderator
Lars Paaby
postet: 30. maj 2013 kl. 22:08  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Jeg forstår til stadighed ikke, hvorfor mange har så store problemer med nålene. Er det specielt relateret til Android-appen? Når jeg melder ud på min iPhone (og bruger 'vælg fra kort'), jamen så viser telefonens GPS med det samme min position på kortet med den blå pil. Derefter planter jeg den røde pil der, hvor fuglen sidder/står, alternativt ved den blå pil for at markere, hvorfra jeg ser på kræet...For mit vedkommende har den lange oploadningstid været det største problem, men det ser ud til at være forbedret noget med den nye opdatering.
Tip moderator
Thomas Nielsen
postet: 31. maj 2013 kl. 23:08  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Tak for den opdatering, Lars.

Hvordan er forbindelsen mellem Club300 og Bird Alarm? det lyder som om at Club300 ved en masse, som alle vi øvrige kunder ikke ved. De dertil indrettede fora på Birdalarm.com har ikke været opdateret i over en måned.

Troels, jeg har ikke meldt mig ud endnu :-) Men hvis ikke der kommer styr på de mest graverende fejl kan jeg ikke forsvare at bruge penge på det. Det er et halvfærdigt produkt. Men konceptet er genialt! Bl.a. af de årsager, som Per nævner.

Lars: det er muligvis relateret til Android. Jeg har en Android telefon og har oplevet at min position (den blå pil) var gengivet korrekt, men den røde nål var placeret ved nærmeste mobilmast. Så telefonen ved hvor jeg er, men Bird Alarm insisterer på at sætte nålen et andet sted.
Tip moderator
Per Rasmussen
postet: 1. juni 2013 kl. 5:10  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Thomas: Tror ikke det er et specielt Android problem med at den røde pil placeres tilfældigt. Mere et Birdalarm problem ;-)

Hvis det problem kan løses ( eller folk husker at bruge "vælg fra kort" ) er der faktisk kun inddelingen af landet der mangler at blive rettet. Det er stadig håbløst at kalde Chr. Ø for Hovedstaden!
Den seneste opdatering har givet betydelig hastighed, men app'en kan stadig være lidt ustabil og lukke ned, men det kan måske skyldes at jeg har valgt ikke at opdatere til IOS 6?

Og så kunne det være fint hvis man kunne oploade billeder til Birdalarm, men det vil selvfølgelig gå ud over download hastigheden.
Tip moderator
Allan Haagensen
postet: 1. juni 2013 kl. 9:46  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Jeg har ikke opdaget at hastigheden skulle være øget.
Tip moderator
Lars Michael Løvstrøm Nielsen
postet: 1. juni 2013 kl. 10:08  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Står man selv så man kan se fuglen kan man jo også trykke på opdater gps i appen inden man melder ud, så ændres koordinaterne til den position man står på og man behøver ikke rode med kort. De gange jeg har gjort det på den måde har det fungeret fint på min Lumia800. Mine største problemer lige nu er regionerne som jeg synes er hul i hovedet og at appen ind i mellem genindlæser alle dagens obs.
Tip moderator
Per Rasmussen
postet: 1. juni 2013 kl. 16:42  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Downloadhastigheden er ændret fra 10-15 sek til 3-4 sek. Selvfølgelig afhængig af hastigheden på tilgængelige netværk.
Det er på en iPhone 4, hvordan det er på Android og Windows ved jeg ikke, men synes da folk snakker om forbedringer.
Tip moderator
Lars Paaby
postet: 3. juni 2013 kl. 23:41  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Hold da op! Efter dagens opdatering af "specielist" er downloadhastigheden nede på på 2 sekunder på min iPhone 4. Nu begynder det at ligne noget.
Tip moderator
Paul Nilsson
postet: 4. juni 2013 kl. 10:06  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Min android hev dagens savisanger ind på 4 sek. tidl. tog det mindst minut.
herligt :-)

Paul
Tip moderator
Lars Jensen
postet: 4. juni 2013 kl. 12:11  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
...og jeg har ikke fået savisangeren endnu!!!

Kører med Android.
Tip moderator
Lars Jensen
postet: 4. juni 2013 kl. 12:13  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
...og jeg kører med denne profil:

Ønsker meldinger om arter med hyppighed 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, N/A
Ønsker meldinger fra dof region DOF København, DOF Nordsjælland, DOF Storstrøm, DOF Vestsjælland

Hvad gør jeg galt?

Jeg får de Skånske meldinger.
Tip moderator
Lars Jensen
postet: 4. juni 2013 kl. 13:02  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Har nu fået silkehejren fra Møn - men stadig ikke savisanger...
Tip moderator
Steen E. Jensen
postet: 4. juni 2013 kl. 13:31  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Jeg har heller ikke modtaget nogen melding om Savisanger. Kan i øvrigt heller ikke konstatere nogen hastighedsændring, selv om specielist er opdateret. Bruger android og Samsung Galaxy S2.
Tip moderator
Per Rasmussen
postet: 4. juni 2013 kl. 14:04  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Kunne se ud som om der måske er et problem med nogle telefoner og/eller versioner af Android.
Tilsyneladende er der hastighedsforøgelse på iPhone, nogle Android og hvordan er det med Windowstelefoner?
Tip moderator
Morten Bentzon Hansen
postet: 4. juni 2013 kl. 14:12  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 

Men det afhænger vel ikke af Birdalarm og styresystem alene?

Jeg vil antage, at datadækning fortsat spiller en rolle - eller?

Jeg oplever en klar forbedring med Android og Galaxy S3 (version 4.1.2)
Tip moderator
Lars Jensen
postet: 4. juni 2013 kl. 14:20  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Hej Morten

Hvad mener du med datadækning?

Jeg sidder et sted med Wifi og har modtaget nogle meldinger men ikke savisanger.

(Android Galaxy S3 vs. 4.1.2)
Tip moderator
Morten Bentzon Hansen
postet: 4. juni 2013 kl. 14:44  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Med datadækning tænker jeg på, hvor du fysisk sidder i landet. Hvis du ikke er på WIFI og din udbyder har sjoflet datadækningen i det område, hvor du er, så går tingene altså langsomt uanset hvad. ”3” er fx ikke lykken i det sydvestjyske.

Det er sikkert også telefonafhængigt, men det skal jeg ikke gøre mig klog på.

I dit konkrete tilfælde vil jeg gøre som jeg også har skrevet i en anden tråd.
Jeg ændrer profilen til standardopsætningen ”alle observationer”. Så indlæses alle beskeder inklusiv de manglende. Derefter vender jeg tilbage til den profil, jeg normalt bruger. Så burde meddelelsen være der.

Det har jeg gjort de gange, hvor jeg har læst og modtaget selve pushbeskeden, men ikke kunnet se beskeden i min indbakke.

Mvh

Morten
Tip moderator
Per Rasmussen
postet: 4. juni 2013 kl. 16:08  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Nogen gange, hvor jeg har oplevet problemer med app's til min telefon, hjælper det at geninstallere app'en. Har I prøvet det?

I øvrigt har den sidste opdatering gjort at "Min position (GPS)" rent faktisk viser den korrekt position!!
Prøv at tjek om det ikke skulle gælde på jeres telefoner også :-)

Så mangler der bare at blive ændret i regionsinddelingen af Danmark, så er app'en som den skulle have været da den blev lanceret. Men bedre sent end aldrig ;-)
Tip moderator
Thomas Nielsen
postet: 5. juni 2013 kl. 12:37  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Per, jeg har lige prøvet at afinstallere Birdalarm og installere den igen, og det hjalp gevaldigt på hastigheden! Så er hastigheden rigtig fin, loader på 2-4 sekunder. Men håber at det er en fejl, de får rettet. For det kan jo ikke være rigtigt at man skal afinstallere en gang i mellem for at det fungerer.

Ved ikke helt mht "Min position (GPS)". Har ikke selv meldt noget ud for nylig. Men jeg kan se at 3 ud 6 udmeldinger af ørkenpræstekraven i dag har forkert position...
Tip moderator
Per Rasmussen
postet: 5. juni 2013 kl. 16:45  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Thomas, jeg tror at det med geninstalleringen hænger sammen med opdateringen, og altså ikke noget man skal gøre jævnligt.

Ang. Ørkenpræstekrave så synes jeg da udmeldigerne ser rimelige ud. Der er da i hvert fald ikke nogen nål placeret i København eller omegn ;-)
Tip moderator
Thomas Nielsen
postet: 5. juni 2013 kl. 18:28  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Jo, men Per, jeg havde i forvejen version 2.1 og det har jeg stadig. Så med mindre at der er lavet opdateringer uden at ændre versionsnummeret, så burde det være den samme version.

Mht ørkenpræstekraven er et par af nålene langt oppe i klitterne, men er dog ikke så grelt som det tidligere er set :-) Derimod er der en lundsanger fra Vordingborg på trods af at beskrivelsen peger på Jydelejet. Så dette problem eksisterer stadig.
Tip moderator
Per Rasmussen
postet: 5. juni 2013 kl. 19:33  emne: Re: Vær lige lidt omhyggelige med placering af nålen! 
Det er godt nok samme version, men nogen gange når man laver opdateringer af feks server og lister, som her, gør det en forskel at geninstallere app'en.
Det er ikke kun Birdalarm jeg har oplevet at have godt af en geninstallering. Også feks. Facebook, DR og Endomondo har jeg oplevet klare forbedringer ved geninstallering. Og det er jo ikke nogen større operation...
Tip moderator


Post et indlæg til tråden
Denne tråd er lukket for yderligere indlæg!til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.060 sek.
til toppen