Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0

Netfugl.dk Forum

Netfugl.dk Forum -> DOF Bird Alarm, DOFcall etc. -> Lille fluesnapper i KBH

Forfatter Indlæg
Morten Kofoed-Hansen
postet: 21. september 2011 kl. 17:59  emne: Lille fluesnapper i KBH 
På DOFbasen kan man se, at flere birdere i dag har hygget sig med en Lille fluesnapper i Universitetsparken, KBH. Det er sgu et flot fund, tillykke med det.
Tør man spørge ind til overvejelserne, der ligger til grund for, at fuglen ikke blev sendt ud på DOFcall? Jeg tænker, at der måske er et godt privat netværk i KBH, så man ringer til hinanden, hvis der er noget spændende...ligesom i Rørvig i gamle dage(?)
Det er ikke ment som et surt opstød, men mere en oprigtig interesse i et mere optimalt lokalt rapporteringssystem. Vi er jo et par stykker, der gerne så en KBHgruppe.

mvh en potentiel DOFcallbruger

MKH
Tip moderator
Jesper Johannes Madsen
postet: 23. september 2011 kl. 16:30  emne: Re: Lille fluesnapper i KBH 
Det er mig der fandt fuglen. Grunden til at jeg ikke sendte besked ud på DOFcall, er dels at jeg ikke er tilmeldt DOFcall, dels er jeg ikke bekendt med kriterierne eller hvordan man sender beskeder til DOFcall. I stedet oploadede jeg observationen i DOFbasen blot et kvarter efter jeg forlod fuglen. Jeg havde desværre ikke tid til at tage mig mere af det. Mvh. Jesper Johs.
Tip moderator
Morten Kofoed-Hansen
postet: 25. september 2011 kl. 20:48  emne: Re: Lille fluesnapper i KBH 
Hej Jesper, tak for dit svar. Mit indlæg var egentlig ikke specielt henvendt til finderen, men til alle, der står med god fugl, som mange mennesker med garanti gerne vil se. Det vil ofte være tilfældet med noget spændende i KBH, hvor der bor mange birdere på et lille område. Et andet eksempel var efterårets gigantiske flok storke, der - trods blingbling og ophav - utvivlsomt ville have været til glæde for mange, såfremt de var blevet udmeldt hurtigt.
HUSK, at du, selvom du ikke er tilmeldt DOFcall, snildt kan melde ud. Du skriver blot "S@dofcall.dk tors ll.flue rast uniparken KBH JJM" i en sms og sender til et nr, man uden besvær kan finde. Jeg er teliakunde og skal sende til 60 62 05 00.

mvh Morten
Tip moderator


Post et indlæg til tråden
Denne tråd er lukket for yderligere indlæg!til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.081 sek.
til toppen