Startside Leica Noctivid - ny kikkert fra Leica I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
 Artslister 

Netfugl.dk Forum

Netfugl.dk Forum -> Fuglerejser -> Goa

Forfatter Indlæg
Kim Fischer
postet: 5. december 2011 kl. 21:06  emne: Goa 
Jeg skal til Goa julen over. Har søgt en del på nettet, men oplysningerne er nogle år gamle. Hvem ligger inde med oplysninger fra de seneste par år?? Kan det f.eks. betale sig at booke Back Woods?

mvk
Kim Fischer
Tip moderator
Rasmus Strack
postet: 5. december 2011 kl. 22:43  emne: Re: Goa 
Hej Kim,

Nu er det godt nok et par år siden jeg var i Goa sidst, men det er min klare oplevelse at Back Woods stadig er et sted man bør besøge.
Dernæst er området omkring Beira Mar i nærheden af Baga stadig nok det bedste udgangspunkt for store fugleoplevelser.

Mvh RS
Tip moderator
Kurt Prentow
postet: 5. december 2011 kl. 23:11  emne: Re: Goa 
Hej Kim,

Jeg var der i januar sidste år og igen i år.
Se evt. min rapport her:
http://nordfugl.dk/Goa_januar_2010-2011.pdf
Jeg var ikke i Backwoods. Man skal vist helst afse 3-4 dage for at komme derud. Det skulle være en stor oplevelse. Jeg vil dog sige, at mange af arterne, der ses der, også kan ses i andre skovområder i det nordlige Goa. Jeg kan især anbefale Arpora Wood.

Beira Mar er et godt sted at besøge én af de første dage. Man sidder på en pool-terrasse med restaurant på Hotel Beira Mar, og det kan anbefales at komme ved 16-tiden. Så kan man sidde og nyde en Kingfisher øl og se ud over området kaldet Baga Fields med forskellige vegetationstyper og mange fuglearter. Det er et mødested for fuglekiggere, så man kan ofte få nogle tips. Som regel kan kan også leje en guide her. Når mørket falder på, kan man passende bestille noget at spise, og måske dukker der ugler og flagermus op.

Andre anbefalelsesværdige steder i nordlige Goa er Siolim paddyfields, Carambolim lake, Divar Island, Morjim Beach m.fl. Alle kan nås indenfor en halv til en hel time med taxi fra hotellerne (taxi er billigt - chaufføren venter mens man kigger på fugle).

vh Kurt
Tip moderator
Anders Østerby
postet: 6. december 2011 kl. 8:17  emne: Re: Goa 
Hej Kim,
jeg kan varmt anbefale en tur til Backwoods. Jeg var der i december 2009 og der er mange skovarter, som man ikke ser ved kysten - og så er der forøvrigt meget smukt. Jeg har også en rapport liggende på www.nordfugl.dk - jeg kunne ikke få den til at linke, men mailer den gerne til dig.
Tip moderator
Lars Andersen
postet: 6. december 2011 kl. 10:18  emne: Re: Goa 
Et ophold i Backwoods Camp er en fantastisk behagelig oplevelse. Man kan naturligvis sagtens finde arterne selv i de nærliggende områder, men Backwoods Camp stedet er dejligt centralt beliggende og folk er flinke.
Havde en fed Indian Pitta-oplevelse i Bondla Wildlife Sanctuary. Mange af de andre gode fuglesteder i Goa er blevet nævnt af andre.
Hvis du er til motorcykel kan jeg anbefale at leje en Enfield. Når først man kommer ud på landet er trafikken let og der venter en masse fede fugleoplevelser.
Hvis du gider holde styr på det, venter der små 300 arter på 14 dage.
God tur
Tip moderator
Kim Fischer
postet: 6. december 2011 kl. 21:12  emne: Re: Goa 
Super! Tak for det!
Tip moderator
Johnny Madsen
postet: 7. december 2011 kl. 18:13  emne: Re: Goa 
Hej Kim
Jeg var i Goa i januar i år samtidig med Kurt. Hvis du skal bo i Baga/Calangute området kan Santosh anbefales som taxichaufør, jeg fandt ham i området foran Beira Mar hotel. Han kan også arrangere en bådtur på Zuari river, som efter min mening er et must. Jeg havde 3 nætter i Backwoods og der var guidning fra før solopgang til efter solnedgang, men husk noget varmt tøj, der var koldt om natten og forvent ikke den store luksus, men super guidning.
Vådområderne nord for hotel Marinha Dourada der ligger nær Baga river, er også et kik værd, og ligger i nærområdet af Baga/Calangute.
Lidt inspiration i kronologisk orden Her
Tip moderator


Post et indlæg til tråden
Denne tråd er lukket for yderligere indlæg!til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.042 sek.
til toppen