Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0





Netfugl.dk Forum

Netfugl.dk Forum -> Netfugl.dk -> Bladr

Forfatter Indlæg
Jørgen Peter Kjeldsen
postet: 28. november 2012 kl. 9:56  emne: Bladr 
Sikke en fantastisk masse fine nye fotos, der er lagt på Netfugl de sidste dage - en blanding af informative feltbestemmelsesbilleder, fremmede verdensdeles farveladefugle og kunstnerisk, æstetisk nydelse.

Det foranlediger mig til et hjertesuk: der mangler i dén grad på Netfugl en bladre-funktion, en pil man klikker på, så man bladrer videre til næste billede i galleriet. Som det fungerer nu, skal man hele tiden åbne et billede, tilbage til galleriet, åbne et nyt billede osv.

Især når det er et stykke tid siden man sidst har kigget de nye fotos igennem, ville det virkelig være praktisk, hvis man kunne bladre gennem billederne i én fortløbende arbejdsgang!

Jeg ved, det er noget som kræver arbejdstimer fra programmørerne - men I skal vide, at det vil blive værdsat, når I får det gjort. På forhånd tak!

Bedste hilsner
Jørgen Peter
Tip moderator
Jan Fischer Rasmussen
postet: 28. november 2012 kl. 15:10  emne: Re: Bladr 
Meget enig, meget gerne fra flere steder, så man både kan bladre i nye billeder, billeder med kommentarer, billeder af en specifik art osv osv...
Tip moderator
Jørgen Munck
postet: 1. december 2012 kl. 17:06  emne: Re: Bladr 
Jeg synes også man skulle fjerne henvisningen "udlandsbilleder" og istedet indsætte "Danske billeder", da jeg ikke forstår under hvilke omstændigheder man kun ville se billeder fra udlandet?
Tip moderator
Jan Fischer Rasmussen
postet: 1. december 2012 kl. 22:57  emne: Re: Bladr 
Det gør jeg så, det er væsentlig sjovere, at se udenlandske alene, så slipper man for utrolig mange billeder af de samme få arter.
Tip moderator
Jørgen Munck
postet: 2. december 2012 kl. 13:01  emne: Re: Bladr 
Bare en simpel gennemgang af de seneste 100 foto`s viser at under 10% er fra Dk, så det er nok mere rimeligt at man skal skrive "udland" i søgefeltet for at undgå 10%, end at man hvergang skal skrive "Danmark" for at undgå 90%.
Tip moderator


Post et indlæg til tråden
Denne tråd er lukket for yderligere indlæg!



til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.078 sek.
til toppen